X

Bæredygtige og miljøvenlig upcycling med Thors-design.dk

Inden for indretning har modebilledet altid været præget af verdens generelle strømninger, og den tidsånd samt de paradigmer, inden for hvilke de til enhver tid levende generationer navigerer. I vor tid, hvor der er øget fokus på up- og recycling, bæredygtighed og miljøvenlighed, er der to tendenser inden for interiør, som topper lige nu: Holdbare materialer og genbrugs materialer.

Thors Design – bæredygtigt genbrug af robust træ

Derfor er Thors Design indbegrebet af, hvad der er in i interior design lige nu. Thors Design er mest kendt for de smukke, ikoniske plankeborde, som hver især er helt unikke, og som er såvel holdbare som bæredygtige. Plankeborde fra Thors Design er fremstillet af genbrugstræ fra danske færgelejer, hvor de planker, som anvendes som bordplader, har tjent som bolværks træ igennem minimum seks årtier.

Folkene bag Thors Design står selv for udvælgelse og afhentning af træet fra de nedlagte færgelejer, hvor træet gennem hele sin levetid har vist sig modstandsdygtigt over for såvel vind og vejr som saltvand og skumsprøjt. Det massive træ er af sorten Azobé, som oprindeligt stammer fra Afrika. Træet behøver ingen imprægnering eller behandling, da det i sig selv indeholder så mange olier, at det sagtens kan holde sig levende, selv under barske forhold.

Thors Design plankeborde fås i flere forskellige modeller og størrelser, alt efter om du skal bruge et konference bord til dit mødelokale, eller et spisebord til din stue.

Andre møbler fra Thors Design

Ud over de unikke plankeborde i Azobé træ, fremstiller Thors Design også andre typer møbler og tilbehør. På websitet thors-design.dk kan du se eksempelvis bordbænkesæt, bænke tilbehør til grill & udekøkken, plantekummer og skraldespande, diverse stole, cykelstativer samt havemøbler i træ. Thors Design udfører gerne bestillings opgaver, så hvis du har en idé til et projekt, kan du altid kontakte de erfarne og passionerede designere og håndværkere via thors-design.dk

Astrid Pedersen: