Skal din bedste ven have det bedste foder? Så bør du prøve med Barf hundefoder. Det finske brand Mush Barf Vaisto er kendt for sine usædvanligt friske råvarer med en høj næringsværdi og rigt på naturlige vitaminer, mineraler og essentielle olier. Hundefoder fra Mush Barf Vaisto er fremstillet af kød som for eksempel kylling, rensdyr, laks, okse, gris og kalkun, som er formet som kugler på cirka 25 gram stykket. I hver kugle er der, foruden kød, brusk, indmad, kallun og grøntsager. På den måde er du sikret, at din hunds næringsbehov mødes hver dag, på så naturlig vis som muligt.

Køb hundefoder fra Mush Barf Vaisto hos Barksnbones.dk

Når du skal købe kvalitets hundefoder, som ikke blot dækker hundens basale behov med tomme kalorier og hurtige kulhydrater, kan det anbefales at tjekke Barksnbones.dk. Barksnbones.dk, som tidligere eksisterede under navnet Trenddog.dk, er en af de mest velassorterede web shops for hundefoder, hundeslik og godbidder, kosttilskud til hunde samt udstyr og tilbehør til hunden (hundeliner, hundedækkener, halsbånd til hunde, mad- og drikke skåle, hundetæpper, hundesenge, legetøj til hunde, seler osv.).

Alle produkter i den online shop på Barksnbones.dk holder en høj standard, og er omhyggeligt udvalgt på baggrund af kriterier så som bæredygtighed, gode materialer og smukt design. Hos Barksnbones.dk er det vigtigt, at hunden udsættes for så lidt farlig og skadelig kemi som overhovedet muligt, og derfor tilstræbes det, at samtlige varer – fra hundefoder til legetøj – er fremstillet så naturligt som muligt.

Du behøver ikke at bo på Østerbro, hvor Barksnbones.dk fysisk har til huse. Du kan finde samtlige produkter i webshoppen på Barksnbones.dk, hvor du kan bestille Acana Hundefoder, Orijen Hundefoder, Ziwi Hundefoder, Mush Barf Vaisto, Barf Råfodring og Purbello Vådfoder. Alt til lave priser – og med gratis fragt, hvis du bestiller varer for over 499,- kr.