X

Certificerede skud- og stiksikre veste mm.

Elite Armor forhandler sikkerhedsudstyr til bl.a. militær og politi. Virksomheden er certificeret inden for National Institute of Justice (NIJ), som er en afdeling, der hører til det amerikanske justitsministerium.

Hos Elite Armor finder du et bredt udvalg af beskyttelsesudstyr i form af bl.a. skudsikre veste, hjelme, snitsikkert tøj og handsker, tasker, traumeplader og meget mere.

Elite Armor forhandler produkter, der er med til at øge sikkerheden for bl.a. tjenestemænd inden for politi, militær, dørmænd og vagter. Elite Armor arbejder tæt sammen med det danske politi, og alle produkter i sortimentet er udvalgt på baggrund af de potentielt farlige situationer, der kan opstå inden for førnævnte felter. Særligt i forbindelse med skud- og knivangreb skal det være muligt at beskytte sig.

Alt sikkerhedsudstyr hos Elite Armor lever op til NIJ’s krav om sikkerhed. I sortimentet finder du bl.a. den skud- og stiksikre vest EA-TEX, der er udviklet ud fra teknologien UHMWPE, der står for Ultra High Molecular Weight Polyethylene. Det betyder i praksis, at vesten er bygget op af en masse ballistiske fibre, der er flettet sammen på kryds og tværs. På den måde opnår man den højest mulige beskyttelse mod skud eller stik. Besøg Elite-armor.dk, hvor du bl.a. kan læse om hvilke typer skyde- og stikvåben, de forskellige typer veste beskytter dig imod.

Endvidere kan du hos Elite Armor bl.a. finde modellen Elite Armor VIP. Dette er en diskret skud- og stiksikker vest, som er både fleksibel og sikrer stor bevægelighed. Denne vest egner sig især godt til vagter og politifolk. Den er lavet af materialet UHMWPE og er designet til at kunne anvendes sammen med f.eks. en jakke, uden at den kan ses med det blotte øje.

Udover udvalget af veste, kan du hos Elite Armor anskaffe dig en taske til opbevaring af vestene, der bør opbevares tørt. Vores udvalg af tasker til netop opbevaring af veste, sikrer endvidere at de holder formen.

Marie Pedersen: