Ved at anvende Delica perler, der stammer fra japanske Miyuki, til dine selvdesignede smykker kan du skabe mange forskellige sofistikerede smykkeudtryk. Mulighederne er mange, når du har de små og farverige Delica perler til rådighed i dit perleudvalg. Perlerne stammer fra Japan, hvor det netop er de små størrelser og underspillede farver, der dominerer smykkekulturen. Her er det ikke store og prangende blingsmykker, der fylder gadebilledet – men derimod de diskrete og elegante af slagsen.

Kan bruges til vævning og broderi

På grund af den smarte form, der gør sig gældende for delicas perler, er de oplagte at anvende i forbindelse med broderi og perlesyning, hvor du kan skabe dine egne designs. Perlerne lægger sig helt tæt, hvilket skaber de rette forudsætninger for at kreere et helstøbt og smukt udtryk – uanset typen af broderi, du ønsker at skabe.

Head beads

For mange kan Delica være et ukendt perlenavn. Til gengæld vil langt de fleste smykkeentusiaster have hørt om ”seed beads”, der er den engelske udgave af perledefinitionen. De er i høj grad blevet tildelt navnet på baggrund af deres lille størrelse, der kan sammenlignes med forskellige typer frø. De fylder næsten ingenting og kan derfor nemt inkorporeres i mange forskellige typer smykkedesigns. Brug dem eksempelvis i forskellige vedhæng til øreringe eller lav dine egne farverige armbånd ved at inkorporere forskellige varianter på kryds og tværs.

Mange farver at vælge imellem

De populære Delica perler fra Miyuki kommer i mange forskellige farver. Hertil er det ofte muligt at købe dem i kits, hvor du kan få op imod 20 forskellige farver med. På den måde har du mange nuancer og stilarter at vælge imellem, når du skal i gang med at skabe dine helt egne smykker eller broderiprojekter.