X

Få sjov til fødselsdagen, festugen og mange andre arrengementer med trylleri og balloner

Vil du gerne gøre noget ekstra ud af dit barns fødselsdag? Eller skal I holde fest i børnehaven og vil gerne gøre noget særligt for børnene? Så findes der heldigvis mange forskellige muligheder for at få folk ud og underholde børnene. 

Et af de firmaer, som I helt sikkert bør undersøge, er 123trylleri.dk. Det er et lille firma, hvor manden bag tilbyder flere forskellige former for underholdning. Det gør det perfekt til, at I kan finde på den helt rigtige form for underholdning til jeres arrangement. Han kan tilpasse sit show, så det kan passe til mange børn eller til en mindre gruppe, alt efter hvad I har behov for. 

Først og fremmest har I mulighed for at få ballonklovnen Fubbi til at komme. Han kan lave ballondyr til børnene, hvilket helt sikkert er noget, som både store og små børn vil være vilde med. Derudover er Fubbi også god til at trylle og kan underholde både børn og voksne med sine mange forskellige tryllekunstner. 

En anden figur, som I kan få på besøg, er Kaptajn Klo. Han er en snu pirat, der tager børnene med på en spændende skattejagt. Skattejagten kan både foregå i jeres have og nærområde, på børnehavens legeplads eller i et storcenter. Børnene skal aflevere deres løsning på, hvor skatten er gemt, og bagefter trækker Kaptajn Klo lod om vinderen ved sit store trylleshow. 

Er det ved juletid, at I har brug for noget underholdning til børnene, skal I selvfølgelig have fat i julemanden. Ham kan I også booke via 123trylleri.dk. Det er virkelig populært blandt mindre børn, at de får besøg af julemanden og få mulighed for at hilse på ham. Julemanden kan passe lige til jeres arrangement. Han kan derfor for eksempel være med til at danse om juletræet og synge sange med børnene. 

Emilie Ann Jacobsen: