Er du vild med at komme ud i naturen og køre på din mountainbike, så er det vigtigt med det rigtige udstyr såsom gode pedaler. Med traditionelle cykelpedaler er du spændt fast til din mountainbike, men vælger du i stedet flade pedaler med pins, så står du godt fast på cyklen samtidig med, at du får større bevægelsesfrihed. Flade pedaler er et godt valg, hvis du f.eks. også vælge at køre i mtb sko af mærket Five Ten Freerider, som har en solid gummisål. Flade pedaler med et godt greb giver dig en rigtig god sikkerhed, når du kører, og hvis cyklen f.eks. skrider i et sving eller ujævnt terræn, kan du hurtigt sætte foden ned på jorden. Du har mulighed for at køre, hvor du har lyst til at køre uden at skulle bekymre dig for, om du står ordentligt fast på cyklen.

Velassorteret udvalg af flade pedaler til fornuftige priser

I den velassorterede danske netbutik Coolmtb.dk finder du et stort udvalg af flade pedaler til fornuftige priser. Webshoppen er fyldt med lækkert udstyr for den kræsne mtb entusiast, og der bliver ikke gået på kompromis med kvaliteten. Coolmtb.dk forhandler mtb pedaler i kendte kvalitetsmærker, og dermed kan du være sikker på at få de absolut bedste pedaler på markedet, når du handler her.

Professionel rådgivning og hurtig levering

DMR Vault-pedaler er kendt for deres fine kvalitet og gode holdbarhed, og de er nemme at vedligeholde. Er det første gang, du skal køre med flade pedaler, så er DMR V6 pedalen et rigtig godt valg. Denne type flade pedaler har et godt greb med 10 pins, de er lette at træde, og så er de billige. Har du allerede god erfaring med flade pedaler, eller vil du gerne investere i en dyrere model, kan du vælge DMR 12-pedalen. RaceFace er et andet kvalitetsmærke, og firmaets Atlas-pedal har store trædepedaler og mange justerbare pins, som sikrer, at du står rigtig godt fast. Hvis du er i tvivl om, hvilken type flade pedaler der passer bedst til dine behov, så kan du får professionel rådgivning af eksperterne hos Coolmtb.dk. Det er nemt at bestille varer i webshoppen, kundeservice er i top, og leveringen sker hurtigt inden for 1-2 hverdage.