X

Fremvis dit tøj på en flot mannequin

Hvis du ejer en tøjbutik og gerne vil vise det flotte tøj frem i dit butiksvindue, er den bedste og mest iøjnefaldende løsning at have en mannequin, der viser det frem. Hvis tøjet hænger på mannequiner, kan du nemlig være sikker på, at både bukser, bluser, jakker, kjole og skjorter kommer til sin fulde ret. Det giver dig ligeledes god mulighed for at udforske forskellige sammensætninger og outfits, der kan pirrer eventuelle forbipasserendes interesse.

Hvilken mannequin skal du vælge?

Når du skal beslutte dig for en mannequindukke, er der en række overvejelser, du skal have gjort dig inden. Du skal eksempelvis have besluttet dig for, om den skal være med eller uden hoved, og i hvilken kvalitet. Et nemt og overskueligt sted at finde et bredt udvalg af mannequiner til butiksbrug er hos Globifi.dk. De fører ligeledes flere forskellige kvalitetskategorier, så du kan garanteret finde en favorit, der er inden for dit budget.

Hvis du gerne vil have en detaljeret tøjdukke, der er af høj kvalitet og fremviser dit tøj flot, bør du vælge en i premium kvalitet.

Mellemkategorien er den såkaldte value, der lever op til navnet. Den er kendetegnet ved at være i et flot design og god kvalitet.

Budgetmannequiner er stadig i god kvalitet, men til mindre priser.

Det kan være en ide at vise tøjet frem i forskellige størrelser, hvorfor du kan overveje også at investere i en plus size modelmannequin. På sin vis sikre du at favne en bredere kundeskare.

Hvis du derimod er indehaver af en sportsforretning, bør du vælge en mannequin, der er specialdesignet så de fremtræder i forskellige sportspositioner. Det kan eksempelvis være løb, fodbold, fitness og golf.

Du kan desuden også købe mannequiner der er velegnet til fotografering af tøj. Så kan du nemt tage billleder af dit tøj til din webshop, uden du behøver bøvlet og udgifterne til en professionel model og fotograf.

admin: