En pizza er meget mere end et måltid. Det kræver omhu og omtanke at skabe det bedste resultat. Og her skal der rigeligt med kærlighed til

Pizzaen har i nogle egne fået ry for at være et nemt fastfood-måltid, som man hurtigt kan skaffe på den lokale grillbar en søndag eftermiddag, efter man har haft en hård weekend med byture, men denne eksotiske spise er mere, end hvad der umiddelbart kan ligne en rund dejflade med lidt fyld på.

Der er også stor kvalitetsforskel på, hvordan man kreerer den rette pizza. Det giver næsten sig selv, at hvis du køber en frysepizza og smider den i mikroovnen, får du ikke samme smagsfyldige resultat, som hvis du virkelig tager dig tid til at kræse for at skabe den rette pizza.

Det herlige ved pizzaen er blandt andet dens alsidighed, hvor man med forholdsvis få hovedingredienser kan skabe et måltid, der består af alle de smagsoplevelser, man foretrækker.

En pizza kan bestemt laves godt ved ens lokale pizzeria, men det er nok næppe forkert at sige, at hvis man besøger en restaurant i et lidt højere prislag, vil man opleve, at ingredienserne på toppen (kendt som toppings) er af større variation og af mere udsøgte råvarer, hvor kvalitet bestemt hænger sammen med prisen.

Men derfor kan man sagtens skabe en lige så god pizza derhjemme, hvis man tager sig tid til at udvælge de rette ingredienser og dermed skabe en pizza fra bunden og bage pizzaen selv, så man får et måltid, der går både en selv og resten af familien mætte og glade.

Og man behøver faktisk ikke have en gigantisk stenovn derhjemme med ophugget brænde som opvarmning for at få lavet en rigtig god pizza. Man kan sagtens finde en egnet pizzaovn, der ikke optager stor plads i hjemmet.

Så sæt fantasien højt og skab den pizza, som DU ønsker dig.