Hos Thorning Dental Optik tror vi på, at dine øjne er dit vigtigste arbejdsredskab, og derfor har vi indsamlet et bredt sortiment af lupbriller, så dit syn er optimalt, når du arbejder. De lupbriller, vi tilbyder, er designet til tandlæger, kirurger og andre, der arbejder inden for samme felt såsom tandplejere og klinikassistenter. Vores udvalg af lupbriller er primært af mærket MeridentOptergos, da denne producentud fravores vurdering fremstiller lupbriller i Danmarks højeste kvalitet. MeridentOptergos lupbriller har indbygget prismeeffekt, hvilket er både smart og praktisk, da denne funktion forskyder synsfeltet opad, hvorved du kan arbejde i en komfortabel og ergonomisk korrekt position, som skåner både nakke, ryg og skuldre. Lupbrillernes prismeeffekt og brillestelles gradbøjede udformning bevirker endvidere, at øjets rotation ikke overskrider de anbefalede belastningsgrænser.

Optimer dine syns- og præcisionsevner med lupbriller

Alle de lupbriller, vi tilbyder på Thorningdentaloptik.dk, er letvægtsmodeller, som ikke vejer mere end 35 gram, hvilket er en af mange årsager til, at de er særligt behagelige at have på.Præcisionsarbejde på tæt hold er en stor del af hverdagenfor tandlæger og kirurger, og derfor stilles der høje krav til deres synsevne, da denne evne har en essentiel rolle under operationer, behandlinger og lignende. Til de mange synskrævende opgaver er det derfor fundamentalt at have et par lupbriller, som fungerer optimalt og er tilpasset den individuelle persons styrkebehov. Derfor garanterer vi hos Thorning Dental Optik, at de lupbriller, du køber hos os, er designet og sammensat, så de opfylder lige netop dine behov.

Lupbriller gør hverdagen nemmere

Når du investerer i et par lupbriller, som er lavet specielt til dig, investerer du også i en nemmere og mere komfortabel hverdag. Vores lupbriller er fremstillet med henblik på at give dig muligheden for at udføre dit arbejde i ergonomisk korrekte arbejdsstillinger, da lupbrillerne gør dit syn fleksibelt ved at udvide og vinkle dit synsfelt. Vi tror på, at dette er det perfekte udgangspunkt for at øge din følelse af velvære og arbejdsglæde.

Brug for hjælp til dit valg af lupbriller?

Så kontakt os endelig! Hos Thorning Dental Optik er vi eksperter i lupbriller og specialoptik, og vi deler med glæde ud af vores ekspertise. Vores dygtige og engagerede medarbejdere står klar med gode råd og kompetent vejledning på telefon +45 31 54 64 35 og mail info@thorningdentaloptik.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *