Er du også typen, der ofte udskyder rengøringsopgaverne? Gulvet skal vaskes, overflader skal tørres af, og toilettet skal gengøres. Opgaverne hober sig op, men du har hverken overskud eller tid til at kaste dig over opgaverne. De fleste kan nikke genkendende til det, og netop derfor tilbyder Servico billig, grundig og kvalitetssikker rengøring i Jylland.

Mere end 15 års erfaring i rengøringsbranchen
Servico sætter en ære i at lade dig bruge din tid og dit overskud på familie, venner eller arbejde, mens de klarer rengøringsopgaverne for dig. Med over 15 års erfaring i branchen kan du desuden være sikker på, at de kan klare alle typer rengøringsopgaver – store som små – både privat og hos større erhverv. Det gælder i Jylland og i København.

Servico rengøring kan både omfatte støvsugning af gulve og tæpper, aftørring af diverse overflader, vask af alle typer gulve, pudsning af spejle og glas, udskiftning af håndklæder, viskestykker og klarklude samt rengøring af toilet. Alle medarbejdere hos Servico bliver grundigt oplært og sat ind i hver enkel rengøringsopgave af en kvalitetschef, så de har de bedste forudsætninger for at tilbyde en skræddersyet og kompetencedygtig rengøring til alle slags kunder. Netop derfor er du også garanteret en rengøring, som passer til dine behov og ønsker.

Mere end 150+ kunder
Gennem tiden har Servico arbejdet for mere end 150+ kunder – herunder Spar Nord, Illums Bolighus, Mcdonald’s. Så hvis du er på udkig efter et professionelt og populært rengøringsfirma, som kan sit kram, så er Servico helt sikkert det rigtige valg. Servico har endvidere fået en grøn smiley fra Arbejdstilsynet, hvilket betyder, at de har et kvalitetsstempel. Første møde og gennemgang er desuden uforpligtende.