X

Rengøringsprodukter til industrirengøring – til fair priser

Er du indehaver af en professionel rengøringsvirksomhed med speciale inden for rengøring af lagerfaciliteter, produktionshaller og andre typer industrilokaler, ved du, at der kræves særlige typer rengøringsmidler og rekvisitter til denne type rengøring. Lokaler, hvor der arbejdes med stoffer og kemikalier, som kræver særlige midler til fjerning og bortskaffelse, kan for eksempel tælle maskinrum og mekaniker værksteder, eller lokaler inden for fødevareproduktionen så som slagterier eller produktionsrum. Her kan der forefindes materialer, som enten udgør en helbredsrisiko, en decideret brand- ætsnings- eller eksplosionsfare, eller som kan være til fare for miljøet, hvis det ikke fjernes på en måde som følger de gældende regler og standarder.

Midler og remedier til industrirengøring hos Knud E. Dan

Selv om virksomheden Knud E. Dan ikke selv udfører industrirengøring, kan du på firmaets hjemmeside og online shop knudedan.dk købe rengøringsmidler så som oliefjerner, lugtsanering, kalk og rustfjerner, grov-rens m.m. Der ud over finder du på hjemmesiden diverse produkter, som er særligt velegnet til formål som brandskadesanering, lugtsanering, rengøring efter vandskader, og graffitiforureninger. Denne type produkter anvendes især i forbindelse med skadesservice, som for eksempel ved hærværk, oprydning og rengøring efter dødsfald eller sanering af bygninger ramt af vandskader eller fugtskader.

Knudedan.dk – leverandør af rengøringsprodukter i høj kvalitet

Knud E. Dan er producenten bag de mange typer rengøringsmidler, du finder på knudedan.dk. Virksomheden har igennem et halvt århundrede fremstillet og solgt rengøringsmidler til private og til erhverv. Hele produktionen baserer sig på en enorm viden om kemi og rengøring, hvilket sikrer de enkelte produkters kvalitet – og at de, med den rette anvendelse om forudsætning, leverer det ønskede resultat. Med hvert produkt følger udførlig vejledning for anvendelse, så du ikke kommer galt af sted med produktet. Og så sælges rengøringsmidler fra knudedan.dk til absolut fair priser, uanset produktets art eller anvendelse.

Du kan se alle de forskellige typer produkter til rengøring på knudedan.dk

Astrid Pedersen: