Leder du efter rør, som står stærkt, og som du kan stole på? Så kan kulfiber rør være svaret for dig. Kulfiber har masser af gode egenskaber. Udover et være et letvægtsmateriale, så er det også fantastisk stærkt. Det er stærkere end stål og lettere end aluminium. Det er derudover også vibrationsdæmpende og har et attraktivt udseende, hvis dine rør for eksempel er nødt til at være eksponerede et sted. Der er altså mange gode grunde til at investere i kulfiber rør.

Find dine rør hos HF Industri & Marine

Hos HF Industri & Marine finder du et stort sortiment indenfor kulfiber produkter. Du kan finde lige præcis de rør, der opfylder specifikke krav og regler, og som du har brug for. Vi har derudover også et stort udvalg af kompositmaterialer såsom epoxy, glasfiber og vakuum- og infuseringsmaterialer. Det er nærmest derfor næsten kun fantasien, der sætter grænser, når det kommer til, hvad vi kan hjælpe med hos HF Industri & Marine.

Alsidige kulfibermaterialer

Kulfiberprodukter kan bruges til mange forskellige ting. Det bruges til alt fra værktøj, til droner, til køretøjer. Det gør det på grund af dens gode vægtegenskaber, det at det er slidstærkt, samt at kulfiber ofte er med til at skrue op for produktiviteten og ned for omkostningerne.

Gode råd og vejledning

Står du og er i tvivl om, hvor du skal starte med hensyn til kulfiber rør eller måske kulfiber plader? Har du brug for råd og vejledning? Så tøv endelig ikke med at kontakte os enten per mail eller telefon. Vi har et dygtigt hold, som har masser af erfaring indenfor branchen, som står klart til at hjælpe dig.