Du kender det helt sikkert godt. Dine børns nye bedste ven er blevet trampolinen. Hvis de kunne, så ville de sikkert hoppe hele dagen lang. Til gengæld så er der ikke noget værre, end tanken om, at de en dag skulle falde ned. Derfor får du her en guide til, hvordan du graver ud til, at jeres trampolin kan komme ned i en mere sikker højde.

Placering

Inden du kaster dig over at grave et stort hul i jorden, så bør du overveje grundigt, hvor det er mest hensigtsmæssigt at placere trampolinen. For sikkerhedens skyld, så bør du placere trampolinen væk fra fliser, husgavl, træer og buske. Derudover er det en god ide, at du ikke sætte den for tæt på din nabo.

Grav hullet

Når du har fundet placeringen, så skal du til at grave. Her skal du følge producentens anvisninger i forhold til dybde og størrelse. Da processen kan være en hård omgang, så anbefales det, at du låner en gravemaskine med beco skovle. Så går udgravningen lige en tand hurtigere.

Dræn

Hvis du bor et sted, hvor der ofte kommer meget regn, så bør du lægge et dræn. Hvis ikke du gør det, så kan løs jord skride, eller vandet kan have svært ved at komme ud igen. Der er meget stor forskel på, hvilken slags jord du arbejder med. Fast lerjord er det mest optimale, hvor løs eller sandet jord muligvis skal bruge en stensætning, for at det kan holde sig oppe.

Trampolinen i hullet

Når hullet er udgravet og siderne er fastgjort, så er det tid til at sætte trampolinen ned i. Det er klart nemmest, hvis I er mere end en til det.