X

Skab en stemningsfuld atmosfære med flotte moderne eller vintage caféborde

For både nye og eksisterende caféer er det vigtigt med et stemningsfuldt interiør, hvor kunderne kan sidde i behagelige omgivelser og nyde drikkevarer eller et let måltid. I forbindelse har du brug for møbler, som afspejler den stil, du har valgt til din café, hvad enten den er minimalistisk, rå eller vintage. For at gæsterne kan sidde ned i hyggelige, cool og komfortable omgivelser, så skal du bl.a. have borde og stole, som passer til det indretningskoncept, du har valgt. Hos Zederkof.dk har de 10 års erfaring med indretning af caféer, restauranter og hoteller, og på hjemmesiden finder du masser af inspiration til, hvordan du kan indrette din café.

Stort udvalg af caféborde til favorable priser

Hvis du f.eks. er på udkig efter borde til din café, så finder du et spændende udvalg til gode tilbudspriser i webshoppen hos Zederkof.dk. Her kan du vælge mellem caféborde i et moderigtigt design, som er af god kvalitet. Vil du gerne anskaffe dig et cafebord i en charmerende, rustik vintagestil til din fransk-inspirerede café, så kan du eksempelvis vælge modellen Rhone, som er et elegant, rundt klapbord udført i teak og med et understel udført i galvaniseret stål. Du finder også modellen Provence, som er et firkantet klapbord i elegant vintagedesign i teak og med galvaniserede hvidt understel. Foretrækker du en moderne og nutidig indretning i din café, kan du f.eks. vælge modellen Elfo, som er plastikbord i et let og stilfuldt design, der fås i farverne sort og hvid. Du kan også vælge modellen Sortie, som er et firkantet plastikbord i let design, som bl.a. fås i en fræk rød farve, der nok skal vække opmærksomhed.

Personlig service, prisgaranti og hurtig levering

Har du brug for professionel vejledning, så får du en rigtig god personlig service hos Zederkof.dk. Det er nemt at foretage en bestilling, og du får kvalitet med prisgaranti. Du kan enten afhente dine caféborde selv eller få dem hurtigt leveret.

admin: