Når I sidder og spiser ved jeres spisebord, kan I komme til at spilde mad på bordet. Hvis der bliver spildt mad på bordet, kan I også risikere, at der kommer pletter på bordpladen. Hvis I vil slippe for, at der bliver spildt mad på jeres spisebord, og der efterfølgende kommer pletter på bordpladen, kan I begynde at bruge dækkeservietter på jeres spisebord.

Dækkeservietterne placerer I under jeres tallerkener, og dermed vil det være dækkeservietterne, der bliver spildt mad på, i stedet for på bordpladen. Ikke nok med, at I slipper for, at der bliver spildt mad på bordet, så slipper I også for, at der efterfølgende kommer pletter på jeres spisebord fra den mad, der er blevet spildt. Efter I har spist, kan I nemt gøre dækkeservietterne rene med en klud.

Flotte og praktiske dækkeservietter

Det er ikke kun praktisk at bruge dækkeservietter i jeres borddækning, så I slipper for at spilde mad og lave pletter på jeres spisebord. Udover dækkeservietternes praktiske funktion er de også flotte at have på spisebordet.

Der findes nemlig mange flotte dækkeservietter, som I kan bruge i jeres borddækning. De mange dækkeservietter kan købes i et væld af forskellige farver, så I kan finde lige dén farve dækkeserviet, der passer helt perfekt til jeres spisebord. Desuden har de forskellige dækkeservietter også forskellige former, så I kan vælge lige dén form, I bedst kan lide.

Med dækkeservietter får I altså ikke bare noget praktisk til jeres spisebord, så I slipper for, at der bliver spildt mad, som kan efterlade pletter på bordpladen. I får nemlig også noget, som pynter på bordet. Så hvilke dækkeservietter skal I have til jeres spisebord?