Går du i 7. eller 8. klasse, og er du på udkig efter noget mere spændende end din helt normale folkeskole? Mange unge vælger enten i 8. eller 9. klasse at tage et år hjemmefra med nye omgivelser, nye mennesker og nye udfordringer. Har du lyst til at udfolde din musikalske kreativitet og samtidig komme lidt væk hjemmefra, så overvej at tage på musikefterskole!

Efterskoler har altid været populære i Danmark, fordi de giver en mulighed for at prøve noget helt nyt og få lidt friere omgivelser inden man søger ind på en ungdomsuddannelse, som ofte binder én til det samme sted i tre år. På efterskolen får man en smagsprøve af at være flyttet hjemmefra, men stadig i trygge omgivelser med tydelige voksne.

De mange danske efterskoler tilbyder forskellige kreative linjer og muligheder, som folkeskolen ikke kan tilbyde. Der findes for eksempel efterskoler med plads til at du kan få din hest med, efterskoler med jagt- og landbrugsforløb, og efterskoler med fokus på idræt eller musik. Det er en uforpligtende chance for at prøve et fag af inden man en dag skal vælge uddannelse.

Prøv det kreative liv af med et musikalsk efterskoleophold

Måske drømmer du om at blive musiker, komponist eller sanger, men er ikke helt sikker på om det er noget for dig? På en musikefterskole får du rig mulighed for at prøve kræfter med det musikale liv, og du vil opleve både udfordringer og sejre i forløbet. Du kommer til at lære dine egne musikalske kompetencer og potentialer at kende, samtidig med at du passer en normal skolegang.

På en musikefterskole er der nemlig både plads til at læse lektier og til at fyre den af. I løbet af året får du mulighed for at vise dine venner og familie hvad du har lært til diverse koncerter og familiedage. Dine undervisere vil fungere som dine personlige mentorer, og de vil aldrig være langt væk hvis du har brug for støtte eller hjælp til både musikalske og personlige problemer.

Mulighederne er mange på en kreativ efterskole. Overvej for eksempel tpoe.dk, som tilbyder både musik, dansk, teater og idræt som linjefag. Her vil du møde andre ligesindede unge, som drømmer om et spændende liv og en kreativ karriere. Besøg hjemmesiden og læs mere – måske finder du din drømmeefterskole allerede i dag!

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *