En vakuumløfter gør det nemt og effektivt at udføre arbejdsopgaver i bygge- og anlægsbranchen, som er tunge og krævende. Vakuumløfteren er designet specielt til at udføre netop de arbejdsopgaver, som ellers ville være vanskeligt for de ansatte at udføre ved manuel kraft. Med en vakuumløfter kan de ansatte eksempelvis løfte sten-, stål-, beton- eller granitelementer på en mere ergonomisk korrekt måde, så de selv undgår af få arbejdsskader ved fysisk overbelastning af kroppen. Dermed skånes medarbejderne fysisk og risikoen for nedslidning eller sygedage mindskes. Arbejdsprocessen bliver desuden meget mere effektiv, når der anvendes de rigtige typer af løfte- og håndteringsudstyr til at udføre arbejdsopgaverne. Firmaer i bygge- og anlægsbranchen kan derfor med fordel investere i en vakuumløfter til hjælp til at løse forskellige tunge opgaver.

Bredt sortiment af batteridrevne vakuumløftere

Hos den danske leverandør AL-LIFT® fås et stort udvalg af batteridrevne vakuumløftere i høj kvalitet til favorable priser. AL-LIFT® har mere end 28 år erfaring med udvikling og produktion af løfte- og håndteringsudstyr, som har til formål at eliminere tunge løft og effektivisere arbejdsprocessen. Firmaet har fokus på at vækste både på det danske og internationale marked. I sortimentet fås et bredt udvalg af batteridrevne vakuumløftere, som egner sig til forskellige typer af opgaver. AL-BUTLER, som har en løftekapacitet på ca. 200 kg, er eksempelvis velegnet til horisontale løft af sten-, beton-, stål- og granitelementer samt transport. AL-ATOMIC, der har en løftekapacitet på 500 kg, egner sig ligesom AL-BUTLER til horisontale løft og transport af beton-, sten-, granit- og stålelementer. AL-ATOMIC har en sugeplade, som kan udskiftes på få minutter, hvilket gør den nem at anvende til forskellige slags laster. AL-MEGAVAC har en løftekapacitet på op til 30 tons og kan klare de helt tunge løft på byggepladsen, hvis der f.eks. skal løftes betonblokke.

Håndtering af store glasstykker

Skal der håndteres store stykker glas, så kræver det en vakuumløfter, som er designet til at kunne løfte tunge og skrøbelige elementer. AL-GLASS vakuumløfter er ideel at anvende, og den har en løftekapacitet på op til 600 kg. AL-GLASS har et smart styrehåndtag, så den kan betjenes af én mand samt et fleksibelt løfteøje til ophæng i krankrog. AL-GLASS har desuden en DC-vakuumpumpe med indbygget batteri samt en vakustat, som sikrer et lavt energiforbrug.

Rigtig god kundeservice og konkurrencedygtige priser

AL-LIFT® tilbyder produkter i allerbedste kvalitet. Her får kunderne en professionel vejledning og kundeservice samt specifikke løsninger, som er skræddersyet til den enkeltes behov. Priserne hos AL-LIFT® er desuden favorable og konkurrencedygtige.