Hvad er egentlig det vigtigste, når man skal spise et godt måltid mad?

Mange faktorer kan spille ind med, hvordan man får den bedste oplevelse ved indtagelsen af et måltid, som det kan være omgivelserne, gæsterne, en god servering – hvis man spiser ude – duften og mange andre ting, der påvirker en.

Men vi tror, at stort set alle mennesker kan blive enige om, at det mest udslagsgivende og vigtige for den endelige gode madoplevelse, hvor optimale de andre parametre end er, handler om, at maden smager godt.

Smag er, som bekendt, individuelt, men med smag mener vi her, at man får serveret noget mad i den rette temperatur og anretning, hvor smagsnuancerne kan komme til fulde i ens gane og vejen ned i maven og ikke har mistet sin intensitet og smag undervejs fra tilberedning til servering.

Og så skal maden selvfølgelig først og fremmest være frisk og ikke muggen!

Man kan jo så sige, at det ikke er et problem, i hvert fald sjældent, at maden bliver dårlig fra tiden mellem kokkens tilberedning og til, at tjeneren serverer maden på en restaurant. Eller hvis man laver den derhjemme selv til en selv og middagsgæsterne og spiser maden samme dag.

Men hvad med de tilfælde, hvor man som slagter, kok eller cateringfirma skal levere mad til alt fra frokostordninger i firmaer til offentlige virksomheder, hvor der kan være lang transporttid på forskellige temperaturen, og maden måske skal pakkes aparte ned?

Løsningen er vakuumposer, der altid passer i omfanget af madportionerne, om de er store eller små, så længe dine poser passer sammen med din vakuumpakker-maskine.

Når man først er blevet rigtig behændig med sådan en maskine med dens poser, så kan man pakke mange ting på kort tid i perfekt indpakning, der vil bevare næringen og smagen i maden i lang tid, så modtageren kan få den tiltænkte kulinariske oplevelse.