Ønsker du at finde stabile og funktionelle podier til dit venue, så skal du investere i podier fra Sunstill. Vi forhandler en lang række forskellige podier til både de små scener på mindre spillesteder til de større scener på for eksempel teatre. Ligegyldigt hvilken størrelse dit venue har, og hvilke krav du har til podier, så kan vi med garanti hjælpe dig på rette vej hos Sunstill.

Skru op for sikkerheden

Hos Sunstill sælger vi udelukkende kvalitetssikrede podier. På den måde kan dine performere altså trygt stille sig op på scenen og give den gas helt uden bekymringer. Vores podier til scener er ekstremt holdbare. Vi sælger stadig udstyr og reservedele til scenepodier, vi solgte for mere end 40 år siden, hvilket siger alt om, hvor høj kvalitet vores udstyr er.

Skræddersyede podier

Har du lidt sjove mål i dit venue og har du brug for en skræddersyet løsning? Så er du kommet til det rette sted. Udover vores podier i standardmål, kan du også lave podier til dig, hvis du har specialmål og særlige krav til dine podier. De rette podier er en fantastisk investering og kan give dit venue lige præcis det udtryk, som du leder efter.

Udstyr til scenen

Har du brug for scenestoppere, vogne til at transportere dine podier på, leder du efter et podium, har du brug for nye gelændere eller noget helt andet? Så finder du det alt sammen samlet hos Sunstill. Du kan finde lige præcis de reservedele, du har brug for til din etablerede scene, eller du kan opbygge en helt ny fra bunden med Sunstills produkter. Har du brug for vejledning, så tøv endelig ikke med at kontakte os per mail eller telefon.