Forkæl dig selv og dine medarbejdere med et frisk pust energi i hverdagen. Med en frugtordning får dine medarbejdere et forfriskende skud energi hver eneste dag, hvilket vil bidrage til en sundere hverdag med mere overskud til arbejdet. Frugtkasser.dk tilbyder nem frugtlevering til din virksomhed, så du ikke behøver at løfte en finger for at få lækker, frisk frugt hver dag.

Frugtordningerne hos Frugtkasser.dk fås til meget fordelagtige priser, og du får meget mere for pengene end bare frisk frugt. En frugtordning signalerer overfor dine medarbejdere, at du gerne vil forkæle dem og skabe et godt arbejdsmiljø. Samtidig bidrager det til sundheden med vitaminer, der forebygger sygdom. Enhver chef ved, at sygedage er en dyr og irriterende del af arbejdet, og selvom en frugtordning selvfølgelig ikke løser hele problemet, kan den helt sikkert være med til at bidrage til et bedre og sundere arbejdsmiljø.

Få frugt, som det passer jer

Hos Frugtkasser.dk har de et stort udvalg af forskellige pakker med til- og fravalg, så du kan vælge netop den frugtordning, der passer bedst til din virksomhed. Så uanset om I har et lille kontor med en håndfuld medarbejdere, eller I er en stor virksomhed med flere hundrede, kan Frugtkasser.dk levere frugt til jer.

I kan desuden vælge et hav af andre sunde snacks til jeres frugtordning. Prøv for eksempel et lækkert nøddemix eller frisk, knasende snackgrønt. I kan selvfølgelig også vælge en økologisk frugtordning, hvis I foretrækker det.

Vil du vide mere? Se meget mere om de mange muligheder og fordele ved at klikke ind på Frugkasser.dk. Her kan du også udfylde en kontaktformular for et godt tilbud på en frugtordning til din virksomhed.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *