Man kommer i langt i livet ved at gå i for små sko. Du kender med garanti alt til, hvor ubehagelig en arbejdsdag kan være, når støvlen klemmer. Eller hvor lang en aften kan blive, når stiletterne skarver. Det rette fodtøj er derfor altid investeringen værd. Hvis du er på udkig efter et par nye sko til både hverdag og fest, så behøver du ikke kigge længere end Sargossa.

Hvad er Sargossa?

I 2014 grundlagde Nanna Liv Sargossa for at starte en revolution. Hun udviklede og designede en sål i flere lag, så højhælede sko ville være komfortable at have på hele dagen. Siden hun trådte ind på markedet, har hun modtaget stor anerkendelse. Hendes vision er, at alle kvinder fortjener stilfulde stiletter uden at skulle gå på kompromis med komforten.

Leder du efter en lækker og chik støvlette til arbejdsbrug, så er der eksempelvis modellerne Edge eller Cloud. Netop disse har et lidt råt look og kan styles på mange måder. De vil gå godt til en lang kjole eller nederdel, men også til et par denim jeans.

Er du derimod på udkig efter et på ekskvisitte sko, du kan danse natten væk i, så er Sargossa også svaret. På grund af skoenes smarte sål, så behøver du ikke at frygte, at dine fødder pludselig giver op på dansegulvet.

Finda Sargossa hos Newbe.dk

Newbe er en stor butik placeret i Slagelse. De fører et bredt udvalg af både modetøj, brugskunst, tilbehør og ikke mindst sko. Udover Sargossa finder du også luksuriøse mærker som Day Birger, Billi bi, Markberg, Diesel, Levete Room, Zoe Karssen og mange flere. Men du behøver slet ikke tage hele vejen til Slagelse for at få fingrene i alle de lækre sager. Du kan finde det hele på deres hjemmeside Newbe.dk.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *