Vægteeksperten.dk er Skandinaviens største leverandør af vægte og måleudstyr til private såvel som erhverv. I det kæmpestore sortiment fås mere end 3.000 varenumre, og der er et bredt udvalg af vægte, som egner sig til privatbrug og til virksomheder inden for forskellige brancher som industrien, medicinalbranchen, fødevarebranchen og laboratorier. Vægteeksperten.dk giver prisgaranti, så kunderne altid får vægte til markedets laveste priser.

Personvægte, køkkenvægte og finvægte i lækkert og funktionelt design

KERN MBG Personvægt passer ind i stort set alle hjem med sit elegante design med glasplade. Denne personvægt vejer utrolig præcist, den har en skridsikker positionering med gummifødder, og den kan let tændes og slukkes med et simpelt fodtryk. Vægten kan vises i kg eller lb, og høj-konstrast displayet er nemt at læse. Køkkenvægten ECLIPS fra My Weigh, som kan veje op til 5 kg, er ideel for alle, der kan lide at lave mad eller bage. Vægten har et meget smukt og funktionelt design, og den kan monteres på væggen. Den har en lakeret rustfri stålplatform, som gør den nem at rengøre. En finvægt JZ115 fra JSCALE er perfekt til vejning af f.eks. fiskefoder eller til små opgaver, der kræver finvejning op til 115 gram, og den har et let aflæseligt LCD display.

Vægte af høj kvalitet til mange brancher

Vægteeksperten tilbyder vægte til mange forskellige brancher. Virksomheder i industrien kan have brug for en god KERN pallevægt, der er kompakt med en flad konstruktion og hjul. Vægten har dynamisk vejning, hvilket vil sige, at den giver en stabil gennemsnitsvægt, og det er praktisk, når f.eks. dyr skal vejes eller i et ustabilt miljø. Vægten er fremstillet i solidt stål og silikonebehandlet, så den er ekstremt modstandsdygtig. En KERN DE-D industrivægt er oplagt til brug i f.eks. produktionen, på lageret eller i forsendelsesafdelingen. Denne type vægt har frit programmerbare vejeenheder, så man selv kan definere sine egne enheder. Vægten har desuden IP65 skærmbeskyttelse, så den er beskyttet mod støv og vand. I sortimentet finder man også digitalvægte, hvilket er bagernes foretrukne metode, når de skal veje ingredienser i størrelsesforhold, for så kan bagerne regne i procenter i stedet for med skæve mål som ”en kop” eller ”en teskefuld”. Vægteeksperten.dk tilbyder professionel rådgivning i forbindelse med valg af vægt, og serviceniveauet er højt. Leveringen er både gratis og hurtig.