Historisk set har industrien altid været et sted, hvor folk har været udsatte i forhold til de ting, som de har arbejdet med. Men vi er heldigvis blevet meget klogere på tiden, og selvom vi ikke er perfekte endnu, så har vi taget nogle store skridt mod bedre arbejdsforhold. Vi kommer her med tre bud på, hvordan du kan optimere sikkerheden og forholdene i din industrivirksomhed.

Ordentlig ventilering på arbejdspladsen

På de fleste arbejdspladser i industrien arbejdes der med enten høje temperaturer eller farlige gasser til en vis grad. Hertil ved du naturligvis godt, at der skal ventileres, men vidste du, at du skal bruge industriventilationsløsninger i stedet for bare den klassiske, du kender fra køkkenet? Med eksempelvis Exhausto får du rigtig god kvalitet til brug i netop din virksomhed.

Bedre arbejdstøj

Der er arbejdstøj, og så er der godt arbejdstøj. Det er nemt nok at bestille nogle billige t-shirts, som ikke har noget med arbejdstøj at gøre, men de skal i stedet have dragter, som kan stå igen mod høje temperaturer og eventuelle fejl på maskinerne. Her skal du have fat i godt og robust arbejdstøj, der kan holde i lang tid.

Visirer

Det er ikke kun under corona, at viserer har en funktion. Hvis du arbejder med lodning og svejsning i din industrivirksomhed, skal du sikre dig, at dine ansatte altid har visirer til rådighed, hver gang de svejser. Det skal ikke bare være noget, du tilbyder dem – det skal være en fast del af arbejdsrutinen på den ambitiøse arbejdsplads, der vil sine ansatte det bedste.