Smerter kan sætte en enorm dæmper på livskvaliteten, da man ikke længere kan gøre de simple ting i hverdagen, som man plejede at gøre. Det er utroligt frustrerende, men der findes heldigvis nogle ting, du kan gøre for at genfinde noget af den tidligere mobilitet, som du har oplevet. Vi kommer her med tre råd til, hvad du kan gøre.

Få en god position for computeren

Vi danskere bruger oceaner af tid foran et skrivebord både i og udenfor arbejdstiden, og det kan på sigt give kroniske smerter i ryggen, som kan være umulige at komme helt af med. Du skal tænke over ergonomi, inden skaderne opstår, og det er vigtigt, at du sidder rigtigt og får strukket ordentligt ud en gang i mellem. Få også et hævesænkebord, som du kan benytte til tider.

Brug varmecreme til at varme led op

Har du problemer med at udføre den idræt, som du gerne vil udføre? Så kan du med varmecreme og god opvarmning få gang i de led og muskler, som du har besvær med. Selv helt unge kan døje med problemer i denne kategori, men det er særligt for ældre, som ikke er klar til at slippe idrætten endnu.

Få professionel rådgivning

Det bedste tip til fikse dine problemer er at kontakte professionelle, som kan hjælpe dig med at identificere og udbedre dine problemer. Korrekt diagnosticering er nemlig afgørende for behandlingen, og du kan med en fejldiagnose gøre nogle ting ved din krop, som absolut ingen effekt har. Tag derfor kontakt til en fysioterapeut eller læge, som kan hjælpe dig.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *