Hos Lavabo finder du et bredt udvalg af elegante og stilrene armaturer og smukke samt funktionelle vaske til både køkken og badeværelse. Lige meget om du har en mere romantisk stil eller en rå og industriel stil, er der med garanti et armatur i vores sortiment, som falder i din smag.

De smukke Tapwell armaturer

Hos Lavabo forhandler vi det smukke armaturer til både badeværelse og køkken fra Tapwell. Tapwell er et populært og anerkendt mærke, fordi det både er moderne og designet er i fokus for dette firma. Tapwell står derudover for kvalitet og design, som aldrig går af mode. Lige meget om du leder efter i klassisk armatur i sølv, eller om du ønsker et i messing eller den luksuriøse Honey Gold, så finder du det her hos os.

Armaturer er prikken over i’et

Et armatur er i høj grad med til at skabe et smukt helhedsindtryk på dit badeværelse eller i dit køkken. Vælger du derfor et smukt armatur i messing, skaber du en dyb glød på dit på dit badeværelse, som med garanti vil imponere gæsterne. Der er en luksus over at have armaturer i messing. Ønsker du derimod et mere rent og elegant samt tidløst look, så er de flotte sølv armaturer helt klart noget for dig.

Alt til badeværelset

Du kan farvekoordinere hele dit badeværelse eller køkken med den samme farve armatur, bundventil og toiletskylleknap. Kun fantasien sætter grænser for, hvilke smukke udtryk du kan skabe med armaturer og tilbehør fra Lavabo. Tag et kig i vores brede sortiment allerede i dag og find lige præcis den farve, som opfylder dine behov og ønsker.