En frugtordning er en god idé på næsten alle arbejdspladser. Med lækker, frisk frugt inviterer du dine medarbejdere til at vælge en sundere løsning, når snacksulten melder sig. Og med en økologisk frugtordning viser du tilmed at du går op i miljøet.

På alle arbejdspladser kender man til eftermiddagssløvhed. Frokosten er for længst indtaget, men der er stadig længe til fyraften. Og her kommer snacksulten ofte ind i billedet. Det er nemt at stille den med kaffe, kage, eller chokolade, men det er ikke sundt i længden. Især ikke hvis det bliver en vane.

Du kan hjælpe dine medarbejdere med at vælge en sundere vane ved at sørge for, at der altid er frisk frugt til rådighed. Frugt er besværligt at transportere, og derfor vælger de fleste det fra i madpakken. Men på den måde er det svært at nå de seks stykker frugt og grønt, som anbefales.

En frugtordning leveres lige til døren, så du skal ikke tænke på transporten. Du skal faktisk bare sætte tænderne i!

Vælg den ordning, der passer til din arbejdsplads

Når du vælger en frugtordning, kan du tilpasse den på mange parametre. Du kan vælge mellem en frit sammensat kasse, eller du kan bestille et bestemt antal af bestemte typer frugt.

Du kan også vælge, at kassen skal være 100 % økologisk. Det er et godt og ansvarligt signal at sende til dine medarbejdere, især hvis din virksomhed i forvejen går op i miljøet.

Der er en række tilkøb til ordningen, for eksempel snackgrønt og nødder. Det kan være godt givet ud, hvis du har planlagt et længere møde eller seminar, som vil tære på dine medarbejderes energi.

Bestil din første frugtordning allerede i dag!